آموزش طرز تهیه سوپ ونیزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۳ عدد گوجه فرنگی درشت
یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
یک عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۵۰ گرم سربرگ ریحان
۴ گرم جوز هندی
دانه فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
۱٫ در ابتدا پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم و به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم.
۲٫ پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برمی داریم
۳٫ پس از اندکی سرد شدن، ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر می ریزیم و خوب هم میزنیم
۴٫ میکس مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم
۵٫ ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به موادمان میافزاییم.
۶٫ پس از گذشت ۱۰ دقیقه و پختن از روی شعله برمی داریم.
نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلیظ شدن آن است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه