آموزش طرز تهیه سوپ اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ۲۵ گرم
پیازچه خرد شده ۱ دسته
تره فرنگی خرد شده ۱۲۰ گرم
شاخه کرفس خرد شده ۸۵ گرم
سیب زمینی کوچک ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
آب مرغ یا آب ماهیچه ۱ لیتر
اسفناج ۴۰۰ گرم
خامه نیم چرب ۱۵۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا کره را داخل قابلمه بزرگتان بندازید تا آب شود. سیب زمینی و پیازچه خرد شده، تره فرنگی و کرفس را به قابلمه خود اضافه کنید. موادتان را در کره تفت دهید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا موادتان آب بیندازد. البته در این بین از هم زدن غافل نشوید تا همه موادتان به خوبی تفت داده شود. سپس آب مرغ یا آب ماهیچه را به قابلمه اضافه کنید تا زمانی که سیب زمینیها نرم شود.
در مرحله بعد اسفناجها را به قابلمه اضافه کنید تا بر اثر حرارت خوب بپزند. پس از اینکه موادتان به همراه اسفناج خوب پخت. زیر قابلمه را خاموش کنید و چند دقیقهای اجازه دهید تا سرد شود. سپس با هم زن آن را خوب مخلوط کنید تا بافت سوپ تان یکنواخت شود. در آخر خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا خامه خوب با سوپ مخلوط شود. سوپ اسفناج شما آماده است. نوش جان.ط
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه