آموزش طرز تهیه دنت خانگی خوشمزه در طعمهای مختلف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پیمانه شیر
یک سوم پیمانه نشاسته
یک پنجم پیمانه آرد برنج
۱ پیمانه آب
۱ پیمانه شکر
یک دوم قاشق چایخوری وانیل
۵ قاشق غذاخوری خامه زده شده
طرز تهیه
آب سردتان را به نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید. شیر را در یک قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. آرد برنج را چند بار از الک بگذارید و سپس به شیر اضافه کنید و با آن مخلوط کنید. ترکیب نشانه و آب را به شیرتان اضافه کنید. مرتب مخلوط تان را هم بزنید تا ته نگیرد. حالا شکر را اضافه کنید و مخلوط تان را هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی مایه نرم و لطیفی به دست آمد گاز را خاموش کنید و بعد از پنج دقیقه خامه را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا یک دست شود. در آخر وانیل را اضافه کنید تا خوش عطر شود. مخلوط را دوباره هم بزنید و در ظرفهای دلخواه یا قالبهای سیلیکونی بریزید. مخلوط را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نکات
وقتی نشاسته را به موادتان اضافه میکنید، به سرعت آن را هم بزنید چون نشاسته خیلی زود ته نشین میشود.
میزان شکر در این دسر بسته به ذائقه شما دارد.
پس از خاموش کردن گاز سریع دسر را در قالب بریزید چون خیلی زود سفت میشود.
با افزودن وانیل به موادتان میتوانید دنت وانیلی درست کنید.
برای تهیه دنت زعفرانی مقداری زعفران دم کرده و گلاب به موادتان اضافه کنید. اضافه کردن کمی خلال پسته نیز به این دنت طعم آن را عالی میکند.
برای درست کردن دنت شکلاتی به موادتان ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات اضافه کنید.
برای تهیه دنت میوهای به موادتان ۵۰ گرم از پوره میوه چند قطره از اسانس همان میوه را اضافه کنید. میتوانید چند قطره رنگ خوراکی نیز به آن اضافه کنید تا دنتتان به رنگ میوه مورد نظر در بیاید.
برای تهیه دنت نسکافهای باید ۱ قاشق غذاخوری پودر نسکافه را در آب داغ حل کنید و به مایه دنت اضافه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه