آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه شامی مرغ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شامی مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شامی مرغ یکی از انواع کتلت های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به شامی کباب دارد. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل استفاده از گوشت مرغ خاصیت های زیادی نیز برای بدن دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شامی مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شامی مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه شامی مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت مرغ ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و ریز رند می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم،سپس گوشت مرغ را چرخ گوشت می ریزیم و دو بار چرخ می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و پیاز را با آن خوب مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را جداگانه ابتدا در پیاله ای می شکنیم

تا اگر سالم بودن به مواد داخل کاسه می افزاییم و نمک،فلفل سیاه و آویشن روی آن ها می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و حالت چسبندگی داشته باشند. یک قاشق غذاخوری ارد سوخاری به مایه اضافه می کنیم

و ورز می دهیم تا مایه منسجم شود. اگر نیاز بود می توانید ۱ قاشق دیگر نیز آرد سوخاری روی مایه بریزید. در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود. آرد سوخاری را در بشقاب پخش می کنیم و کنار دستمان قرار می دهیم

و به اندازه یک فلافل از مایه شامی بر می داریم و با دو کف دست یا با استفاده از قالب به آن فرم می دهیم و در آرد سوخاری می غلتانیم و داخل روغن داغ شده قرار می دهیم. حرارت را به هیچ وجه تغییر نمی دهیم تا هم مغز پخت شود و هم سرخ شود.

هر دو طرف شامی ها را سرخ می کنیم و روی دستمال های که روغن را جذب می کنند قرار می دهیم و در آخر شامی های آماده شده را در دیس می کشیم و با خیار شور و گوجه تزئین می کنیم و با نان سرو می کنیم.نوش جان
طرز تهیه شامی مرغ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی