آموزش طرز تهیه خورش قارچ و مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
خورش قارچ و مرغ یا خورشت قارچ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که از خورش های جدید و نوین محسوب می شود. این خورش خوشمزه را می توانید به عنون یک خورش مجلسی جایگزین خورش های تکراری در مجالس و مهمانی ها کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش قارچ و مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش قارچ و مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم:
سیر ۲ حبه
سینه مرغ ۳ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
قارچ تازه ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن به اندازه کافی
آرد ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا سینه های مرغ را می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم سپس روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را با یک دستمال تمیز که داخل آب کرده ایم و آب آن را گرفته ایم
و نمدار است تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و داخل آبکش قرار می دهیم سپس روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ورقه برش می دهیم.تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و قارچ های خرد شده را داخل تابه می ریزیم
و تفت می دهیم تا کمی نرم شوند آن وقت آرد را کم کم اضافه می کنیم و روی قارچ ها کمی نمک ، فلفل می پاشیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد تمام آنها برود.تابه را از روی شلعه بر می داریم و کنار می گذاریم.
پیاز را پوست می گیریم و آبکشی می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود سپس سیر و پیاز را داخل تابه تفت می دهیم
تا نرم شوند آنگاه تکه های مرغ را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ آن ها کاملا تغییر کند و آن وقت ۱ لیوان آب روی آن ها می ریزیم و کمی نمک،فلفل نیز روی گوشت ها می پاشیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم
تا گوشت به مدت تقریبا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مغز پخت شود. پس از اینکه مقدار آب تکه گوشت ها کم شده بود ،قارچ های تفت داده را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و زعفران دم کرده و کمی آبلیمو نیز به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا خورشت جابیافتد.
ده دقیقه بعد زرده تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد می گذاریم تا روی حرارت کم بماند و سپس خورشت را در ظرف می کشیم و با سیب زمینی سرخ شده می توانید تزئین کنید و با نان یا پلو سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه