آموزش طرز تهیه تارت ليمويي . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم كره به دماي محيط رسيده
نصف ليوان پودر قند
1 قاشق مرباخوري نشاسته
1 پاكت وانيل (منظور پاكتهاي دكتر اوكتر هست معادل 5گرم )
آرد به ميزان لازم (در حدي كه خمير به دست نچسبد و خمير نرمي باشد)
مواد لازم براي كرم ليمويي
1 عدد تخم مرغ
1 عدد زرده تخم مرغ
يك چهارم ليوان آب ليمو
يك چهارم ليوان شكر
50 گرم كره
طرز تهیه
ايتدا خمير تارت رو درست ميكنيم (تمام مواد خمير را با هم مخلوط كنيد آرد را در آخر به اندازه اى بريزيد كه خمير نرم باشد و به دست نچسبد)و نيم ساعت استراحت ميديم بعد با وردنه باز میکنیم و با قالب به شکل گل,در میاریم و داخل جاهای خالی سینی مافین قرار میدهیم و در فر 170 درجه كه از قبل گرم شده ميزاريم( در دستور زمان نوشته نشده اما معمولا وقتي طلايي شدن در بيارين تقريبا بيست دقيقه در نظر بگيرين كه اين دما بستگي به حرارت فر شما داره)
و حالا كرم ليمو رو درست ميكنيم بجز كره همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم كره را روي گاز ميزاريم تا آب بشه مواد ليمويي رو ميريزيم و هم ميزنيم تا بپزد
و بعد از خنك شدن داخل تارت ميريزيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه