آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کالبورا باستی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کالبورا باستی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1عدد تخم مرغ
2قاشق غذاخورى ماست
125 گرم کره
1استکان روغن مایع(حدود88-80 گرم)
3قاشق غداخوری ایرمیک(آرد سمولينا)
نصف پاکت بکینگ پودر(5 گرم)
آرد(حدود 2.5 یا 3 لیوان(پيمانه))
برای شربت:
2لیوان شکر
2.5لیوان آب
نصف قاشق غذاخوری آبلیمو

طرز تهیه

آب و شکررا روی حرارت بزارین.بعد از اينكه شروع به جوشيدن كرد 25دقیقه بجوشانید واز روی اجاق بردارین. آبلیمو را کمی مانده به زمان خاموش کردن اضافه کنید.
برای کالبورا:
کره نرم شده در دمای محیط ,روغن مایع, تخم مرغ,ماست,ایرمیک را درظرفی ریخته با هم مخلوط کنین کم کم آرد و بکینگ پودررا اضافه کرده ورز بدین تا خمیری که به دست نمی چسبدو نرم است به دست بیاد( آرد رابا كنترل بريزين كه سفت نشود).تیکه هايى بزرگتر از گردو بردارین کف دستتون باز کنین شکل کالبورا یا مثل من شکل مربع درآورده داخل الک(الک با سوراخ درشت،بارنده هم میشود)کمی فشار بدین .داخل کالبورا گردوی خرد شده گذاشته و ببندین.درسینی چرب شده بذارین و در فر 190درجه از قبل گرم شده بپزین بعد ازسرخ شدن از فر درآورده و کمی که از داغی افتاد شربت خنک شده را روی کالبورا بریزین.نوش جان
❣ايرميك يا آردسمولينا راميتونين از لوازم قنادى فروشا ياسوپرماركتهايى كه مواد غذايى خارجى ميفروشن تهيه كنيد
طرز تهیه کالبورا باستی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی