آموزش طرز تهیه پودینگ دو رنگ خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخورى نشاسته
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پنس نمک
2 عدد زرده تخم مرغ
از 2 لیوان کمی بیشتر شیر
2 قاشق غذاخوری کره
1 قوطی خامه(خامه مايع و يا معمولى)
100 گرم شکلات شیری تلخ
برای ته ظرف:
یک تیکه کیک
برای تزیین سر ظرف شکلات صبحانه بزنین و در فندق و یا پسته بزنین میتوانید چوبهای شکلاتی بزارین و روی پودینگ را با شکلات رنده شده تزیین کنید.
طرز تهیه
ابتدا شکر ، نمک و نشاسته را در قابلمه ريخته سپس کمی شیر ريخته با هم زن دستى ميزنيم زرده های تخم مرغ را اضافه کرده به هم زدن ادامه ميدهيم شیر باقیمانده را ریخته و روی اجاق مدام هم میزنیم . بعد از جوشیدن اجاق را خاموش کرده وانیل و کره را اضافه کرده هم میزنیم . گاهی هم میزنیم تا خنک شود وقتی از داغی افتاد یک قوطی خامه را آرام آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم . وقتی پودینگ هنوز گرم است و کاملا خنک نشده دو قسمت میکنیم به یکی شکلات اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات حل شود. سپس در ظرف مورد نظر اول یک تیکه کیک میذاریم ابتدا پودینگ ساده و سپس پودینگ شکلاتی را میریزیم و تزیین میکنیم . حدود 3_2 ساعت در یخچال میذاریم اگه یک شب در یخچال بمونه خیلی خوب میشه . نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه