آموزش طرز تهیه ترشی مخلوط روغنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1عدد گلم برگ 5 کیلویی
سه کیلو فلفل قرمز کاپیا (فلفلی که برای رب استفاده میکنند)
3 کیلو گوجه فرنگی سبز (کال)
2 کیلو هویج
1 عدد گل کلم بزرگ
برگهای کرویز 1 بشقاب پر خرد شده(شبیه جعفری اما برگهای بزرگتری دارد که در بعضی شهرهای ترک زبان ایران هم برای ترشی و آش استفاده میشود البته کرویز ترکیه ریشه بزرگی دارد اگر دسترسی نداشتید میتوانید از جعفری و یا کرفس استفاده کنید)
مواد لازم برای سس:
4 لیوان سرکه انگور
3 لیوان روغن مایع( ذرت و یا روغن زیتون) از مخلوط اینها هم میشود
نصف لیوان نمک
1 استکان کوچک شکر
تمام مواد سس را در قابلمه ریخته میجوشانیم
طرز تهیه
تمام مواد را شسته و خشک میکنیم و ریز خرد کرده و به ترتیب هویج ، فلفل ، گل کلم ، کلم برگ ، گوجه فرنگی کال و در آخر برگهای کرویز را در ظرف بزرگی میریزیم و سس گرم را روی مواد میریزیم در ظرف را گذاشته با دستمال بزرگی روی ظرف را میپوشانیم . و 4 ساعت به این صورت نگه میداریم سپس هم میزنیم و دوباره 6_5 ساعت به این صورت نگه میداریم و هر یک ساعت یکبار هم میزنیم تا مواد نرم شوند. سپس ترشی را در ظرفهای شیشه ای میریزیم و آب باقیمانده در ظرف را داخل شیشه ها میریزیم تا پر شود . در شیشه را محکم میبندیم و داخل قابلمه ای گذاشته آب را تا جایی که روی شیشه های ترشی بیاد میریزیم و روی اجاق میجوشانیم 15_10 دقیقه بعد از جوشیدن خاموش میکنیم و شیشه ها را درآورده به صورت وارونه میذاریم تا خنک شود . من صبح مواد ترشی را خرد میکنم و عصر شیشه ها را پر میکنم . بعد از یک هفته ترشی میرسد اما بعد از 10 روز خیلی بهتر میشود. بعد از باز کردن در شیشه باقیمانده ترشی را در یخچال نگه میداریم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه