آموزش طرز تهیه چی کوفته(کوفته خام)بدون گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3لیوان بلغور قهوه ای رنگ(تیره رنگ) مخصوص کوفته(میتوانید بلغور را خیس کنید)
2 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 عدد پیاز کوچک
1 لیوان گردو خرد شده
1 عدد لیموی متوسط
1 عدد سیب زمینی کوچک آبپز شده(حدود 100 گرم)
برای سس:
1 لیوان روغن زیتون
1.5 قاشق غذاخوری مخلوط رب فلفل و رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری ادویه مخصوص چی کوفته
1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه
3 قاشق غذاخوری فلفل استوت(نوعی فلفل که در ترکیه به رنگ های مختلف موجود است)
2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز پرک شده(pulbiber )
1 قاشق غذاخوری سس رب انار(از رب انار ما رقیق تر است)
2 حبه سیر
طرز تهیه
ابتدا سس را آماده کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید رب را اضافه کرده اجاق را روشن کنید. وقتی رب در روغن حل شد ادویه مخصوص چی کوفته ، فلفل سیاه، فلفل استوت ، فلفل قرمز پرک شده، 1 قاشق غذاخوری سس رب انار را اضافه کنید. 2 حبه سیر را له کرده و اضافه کنید و هم بزنید. سس را کنار بذارید. پوست گوجه فرنگی را کنده درشت خرد کنید و داخل غذاساز بریزید پیاز را پوست کرده 4 قسمت کنید و همراه با گوجه فرنگی به حالت پوره درآورید. بلغور را اضافه کرده دوباره غذاساز را روشن کنید . 4_3 دقیقه بعد هم زدن مخلوط آماده شده را در ظرفی بریزید . اگر غذاساز ندارید این کارها را با دست میتوانید انجام دهید(پیاز و گوجه فرنگی را رنده کرده و با بلغور ورز میدهند) گردوی ریز خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید . لیمو را 4 قسمت برش بزنید و هسته های آن را جدا کنید و آب لیمو را به بلغور اضافه کنید. در حالی که لیمو را فشار میدهید به ورز دادن ادامه دهید آب لیمو را کاملا بگیرید. با اینکار بلغور نرم میشود . سیب زمینی را اضافه کرده خوب له کنید و دوباره ورز بدین. سس از قبل آماده شده را اضافه کرده به ورز دادن ادامه دهید. باید خوب نرم و یکدست شود(حدود 1 ساعت ورز داده میشود) . جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده دوباره ورز بدین. با دست به کوفته شکل بدین و در ظرف سرو بذارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه