آموزش طرز تهیه کیک هویج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
2 لیوان هویج رنده شده
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان گردو(درشت خرد شده)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم)
1/2 استکان روغن مایع(40 گرم)
2 لیوان آرد
برای کرم:
نیم کیلو شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
1/2 لیوان شکر
طرز تهیه
آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنین 3 عدد تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنين تا سفید شود .وانیل ,روغن مایع ,آرد ,هویج و گردو را به ترتیب آضافه کنین (هنگام اضافه کردن آرد و هویج و گردو فقط در حد مخلوط شدن هم بزنین)در قالب کمربندی سایز 24 و چرب شده یا هر قالب دیگر ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید.تا خنک شدن کیک کرم را حاضر میکنیم برا کرم در صورت تمایل رنده پوست لیمو میتونین اضافه کنین تمام مواد کرم را روی حرارت هم میزنیم تا به قوام مورد نظر برسد.کرم را روی کیک ریخته و با هر چیزی که دوست دارین میتونین تزیین کنین.
نکته:در مواد کیک شير يا ماست استفاده نميشود .هويج را رنده ريز و در يك جهت رنده كنين تا آب ندهد
زمان پخت تقریبا 45 تا 50 دقیقه است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه