آموزش طرز تهیه قرابیه پاستانه گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره و یا مارگارین(به دمای محیط رسیده)
1 استکان روغن مایع(حدود 80 گرم)
2 قاشق مرباخوری سرکه( هر دو نوع سرکه )
7 قاشق غذاخوری پودر قند
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 4 لیوان آرد
برای روی قرابیه:
گردو ، 80 گرم شکلات
طرز تهیه
کره، پودر قند ، سرکه ، سفیده تخم مرغ ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید . سپس آرد و وانیل را در حالی که الک میکنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید) خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 200_180 درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود( حدود 15 تا 25 دقیقه). روی قرابیه پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید. و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید. ✔️ بکینگ پودر ندارد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه