آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا شیرین

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا شیرین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4 لیوان آرد
1 پاکت مارگارین(250 گرم و یا کره )
1 عدد تخم مرغ بزرگ
نصف استکان شکر(استکان کمر باریک ترک حدود 35 گرم)
1 استکان ماست(حدود 100 گرم)
برای مواد داخل:
300 گرم گردوی خرد شده
125 گرم پودر قند(از 1 لیوان(یا پیمانه قنادی) کمی کمتر)
1 عدد سفیده تخم مرغ(زرده برای روی پوآچا)

طرز تهیه

تمام مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را در آخر با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر خیلی نرمی شود و حدود 1 ساعت داخل یخچال بذارید . در این فاصله مواد داخل را آماده کنید تمام مواد داخل را با هم مخلوط کنید و از خمیر چانه هایی به اندازه گردو بردارید و باز کنید و از مواد گردویی آماده شده وسط خمیر بذارید و کناره های خمیر را تا کنید. تمام خمیر را به این صورت آماده کنید و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و زرده تخم مرغ بزنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 30_25 دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر برای براق شدن در صورت تمایل میتوانید روی پوآچا عسل بزنید.
طرز تهیه پوآچا شیرین

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی