آموزش طرز تهیه پوآجا بقچه عروس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر
مواد لازم برای خمیر:
2 لیوان شیر ولرم 1 لیوان روغن مایع
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
آرد به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل پوآچا:
پنیر لور و جعفری (میتوانید هر چیزی که دوست دارید داخلش بذارید)
طرز تهیه
شیر ولرم و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید و شکر ، نمک و روغن مایع را اضافه کنید و آرام آرام آرد را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری که به دست نمیچسبد و نرم است به دست آورید سپس حدود نیم ساعت استراحت بدید . از خمیر تیکه هایی برداشته با وردنه باز کنید و مثل فیلم روی خمیر خطهایی بزنید و شکل بدید و داخل خمیر هر چیزی که دوست دارید بذارید و رول کرده جمع کنید و داخل قالب مافین بذارید روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه