آموزش طرز تهیه تاتلی هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای کرم:
3 لیوان شیر
حدود 1 استکان شکر(70 گرم)
1 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته(گندم)
1 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1 قاشق غذاخوری مارگارین و یا کره
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس هلو:
2 عدد هلوی بزرگ آبدار(هلوی معمولی 3 عدد)
2 قاشق غذاخوری سرپر شکر
1 قاشق مرباخوری سرپر نشاسته
نصف استکان آب
نصف پاکت پودر کرم شانتی(یا پودر خامه 35 گرم اختیاری)
طرز تهیه
بجز مارگارین و وانیل بقیه مواد کرم را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید و روی اجاق با حرارت ملایم مدام هم زده بپزید. تا وقتی که به قوام برسد و غلیظ شود و شروع به حباب زدن کند بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و وانیل و مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید و داخل کاسه ها بریزید به دلخواه میتوانید به کرم بعد از برداشتن از روی اجاق(وقتی کمی ولرم شد) نصف پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید و با دور تند همزن 2 دقیقه بزنید و سپس داخل کاسه ها بریزید. پودر کرم شانتی شرط نیست و اختیاری است. پوست هلو را بکنید و مربع مربع خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر را روی هلو ریخته 4_3 دقیقه با حرارت ملایم و با در بسته بپزید. سپس با بلندر پوره کنید و مجدد روی اجاق بذارید وقتی شروع به حباب زدن کرد نشاسته حل شده در نصف استکان آب را اضافه کنید و هم بزنید و 2_1 دقیقه بجوشانید و برای اینکه حالت صاف و یکدست داشته باشد مجدد با بلندر یا در غذاساز هم بزنید و روی کاسه ها بریزید. با این مقدار 5 کاسه تک نفره پر شد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه