آموزش طرز تهیه مانتی ترد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد یوفکا
3 قاشق غذاخوری کره
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
1 کاسه ماست
3 حبه سیر
نمک
طرز تهیه
کره را آب کنید یوفکا را باز کنید و روی تمام قسمت یوفکا کره بزنید و یوفکا را رول کنید به اندازه 2 بند انگشت برش بزنید و داخل قالب چرب شده(یا ظرف مقاوم در برابر حرارت فر)به صورت ایستاده بچینید. بقیه یوفکا ها را به این شکل آماده کنید و داخل ظرف بچینید. کره باقیمانده را روی یوفکاها بزنید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. داخل ماهیتابه روغن مایع بریزید و پیاز ریز خرد شده را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید گوجه فرنگی رنده شده و رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. حدود نصف استکان آب گرم بریزید و تا وقتی که آب کشیده شود بپزید. داخل ماست نمک و سیر له شده بریزید و هم بزنید. روی مانتی که از فر بیرون آوردید ماست و گوشت چرخ کرده بریزید به دلخواه میتوانید با جعفری تزیین کنید. گرم سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه