آموزش طرز تهیه حمص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیوان نخود آبپز شده
2-3 قاشق غذاخوری ارده
نصف استکان روغن زیتون (حدود 45 گرم)
نصف آب یک عدد لیمو
نصف استکان آب ولرم(حدود 50 گرم)
نمک
نصف قاشق چایخوری زیره
1-2 حبه سیر(بستگی به بزرگی سیر دارد)
برای روی حمص
2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چايخورى فلفل قرمز شیرین
چند ساقه جعفری
طرز تهیه
نخود را آبپز کرده پوستش را جدا کنید و در غذاساز یا مخلوط کن بریزید سپس ارده,آب لیمو,روغن زیتون,نمک,زیره,سیر و آب را اضافه کنید وتا وقتی که به قوام خامه برسد داخل دستگاه هم بزنید. کانال غذای ترکیه ، سپس در ظرف سرو ریخته روی حمص را شکل داده روغن زیتون بریزید و کمی فلفل قرمز بپاشید. میتوانید با جعفری تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه