آموزش طرز تهیه کیک شارلوت با سس میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 پاکت کیک رولی توت فرنگی
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس:(من سس توت فرنگی درست کردم)
2 لیوان پوره توت فرنگی
2 لیوان آب
4 قاشق غذاخوری نشاسته
به دلخواه شکر
طرز تهیه
ابتدا محلبی را آماده کنید. شیر ، آرد ، شکر ، نشاسته را داخل قابلمه ای ریخته روی اجاق در حالی که هم میزنید بپزید. در آخر کره و وانیل را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.
سپس قالب کمربندی را داخل ظرف سرو صاف بذارید و قفل کنید. کیک های رولی را به ضخامت یک انگشت برش بزنید و کف ظرف بچینید سپس در کناره ها بچینید و محلبی آماده شده را با دقت روی کیک ها بریزید و کنار بذارید خنک شود. کانال غذای ترکیه،در این فاصله سس میوه ای را آماده کنید2 لیوان پوره توت فرنگی و 2 لیوان آب را داخل قابلمه ای ریخته روی اجاق بذارید. نشاسته و شکر را اضافه کنید و تا وقتی که حباب بزند بپزید. بعد از ولرم شدن سس را روی محلبی بریزید(من بین محلبی و سس توت و بلوبری ریختم)یک شب در یخچال نگه دارید سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه