آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه آچما بورک کاتمر با دست

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آچما بورک کاتمر با دست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 لیوان آب
1 لیوان شیر
1 عدد خمیر مایه تر(معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
2 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 کیلو آرد(اگر کم بود میتوانید اضافه کنید باید خمیری که به دست نمیچسبد و نرمی متوسطی دارد آماده شود)

برای لایه های خمیر موقع باز کردن:
125 گرم کره آب شده
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
با هم مخلوط میشود

برای مواد داخل سیب زمینی:
4_3 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق مرباخوری رب
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
جعفری
پیاز را با روغن کمی تفت بدید ، سیب زمینی آب پز که به حالت پوره در آمده و تمام مواد را اضافه کنید و هم بزنید و اجاق را خاموش کنید.

برای مواد اسفناجی:
400 گرم اسفناج ، پیاز ، پنیر سفید(پنیر صبحانه) ، رب ، نمک و روغن مایع
پیاز را با روغن مایع تفت بدید و اسفناج خرد شده ، نمک و رب را اضافه کنید و 4_3دقیقه با حرارت کم هم زده تفت بدید و اجاق را خاموش کنید. وقتی کمی خنک شد پنیر را اضافه کنید.
برای مواد گوشتی:
300 گرم گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز ، نمک ، فلفل قرمز پرک شده ، 1 قاشق مرباخوری رب ، جعفری
پیاز را در کمی روغن مایع تفت بدید گوشت چرخ کرده و تمام مواد را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید.

طرز تهیه

خمیر مایه تر و شکر را با هم مخلوط کنید بجز آرد بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با دقت بریزید تا خمیر با نرمی متوسط آماده شود و روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید.(تا وقتی که حجمش زیاد شود حدود یک ساعت)
از خمیر عمل آمده تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و چانه هایی آماده کنید و روی چانه ها را چرب کنید و زمان کمی استراحت بدید.
سپس چانه ها را اندازه بشقاب باز کنید و هر لایه را چرب کرده روی هم بذارید. 15 دقیقه استراحت بدید و مثل فیلم سه عدد از خمیر را روی هم بذارید و با دست باز کنید. خیلی راحت باز میشود. خمیر باز شده را دو قسمت کنید و از مواد داخل در کنار خمیر بذارید و خمیر را از کناره گرفته رول کنید و دور خودش به شکل گرد بپیچید و یا به شکل صاف داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید. روی بورک ها خیلی کم روغن مایع بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید
طرز تهیه آچما بورک کاتمر با دست

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی