آموزش طرز تهیه آچما بورک کاتمر با دست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 لیوان آب
1 لیوان شیر
1 عدد خمیر مایه تر(معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک)
2 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 کیلو آرد(اگر کم بود میتوانید اضافه کنید باید خمیری که به دست نمیچسبد و نرمی متوسطی دارد آماده شود)
برای لایه های خمیر موقع باز کردن:
125 گرم کره آب شده
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
با هم مخلوط میشود
برای مواد داخل سیب زمینی:
4_3 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 عدد پیاز
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق مرباخوری رب
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
جعفری
پیاز را با روغن کمی تفت بدید ، سیب زمینی آب پز که به حالت پوره در آمده و تمام مواد را اضافه کنید و هم بزنید و اجاق را خاموش کنید.
برای مواد اسفناجی:
400 گرم اسفناج ، پیاز ، پنیر سفید(پنیر صبحانه) ، رب ، نمک و روغن مایع
پیاز را با روغن مایع تفت بدید و اسفناج خرد شده ، نمک و رب را اضافه کنید و 4_3دقیقه با حرارت کم هم زده تفت بدید و اجاق را خاموش کنید. وقتی کمی خنک شد پنیر را اضافه کنید.
برای مواد گوشتی:
300 گرم گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز ، نمک ، فلفل قرمز پرک شده ، 1 قاشق مرباخوری رب ، جعفری
پیاز را در کمی روغن مایع تفت بدید گوشت چرخ کرده و تمام مواد را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت بدید.
طرز تهیه
خمیر مایه تر و شکر را با هم مخلوط کنید بجز آرد بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با دقت بریزید تا خمیر با نرمی متوسط آماده شود و روی خمیر را بپوشانید و استراحت بدید.(تا وقتی که حجمش زیاد شود حدود یک ساعت)
از خمیر عمل آمده تیکه هایی اندازه نارنگی بردارید و چانه هایی آماده کنید و روی چانه ها را چرب کنید و زمان کمی استراحت بدید.
سپس چانه ها را اندازه بشقاب باز کنید و هر لایه را چرب کرده روی هم بذارید. 15 دقیقه استراحت بدید و مثل فیلم سه عدد از خمیر را روی هم بذارید و با دست باز کنید. خیلی راحت باز میشود. خمیر باز شده را دو قسمت کنید و از مواد داخل در کنار خمیر بذارید و خمیر را از کناره گرفته رول کنید و دور خودش به شکل گرد بپیچید و یا به شکل صاف داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بذارید. روی بورک ها خیلی کم روغن مایع بزنید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه