آموزش طرز تهیه کیک کرم شانتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت کرم شانتی ساده(75 گرم_پودر خامه)
1 لیوان شیر سرد شده در یخچال
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر(یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایه(80 گرم)
1 لیوان گردوی درشت خرد شده(پودر نشود زیر دندان حس شود)
2.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
ابتدا کرم شانتی را در ظرفی ریخته و در حالی که شیر را میریزید حدود 4_3 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود و کف کند . در ظرف دیگری تخم مرغ و شکر را تا وقتی که سفید رنگ شود با همزن بزنید . سپس روغن مایع را اضافه کرده هم بزنید . آرد ، بکینگ پودر، وانیل و گردو را در ظرفی با هم مخلوط کنید و به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید. کرم شانتی آماده شده را آرام آرام به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید . در قالب 26_24 سانتی چرب شده و یا قالبی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که مغز کیک بپزد و کمی سرخ شود بپزید( با خلال چوبی تست کنید) نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه