آموزش طرز تهیه تاش کادایف(کادایف سنگی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
200 میلی شیر (1 لیوان)
200 میلی آب(1 لیوان)
230 گرم آرد(1.5 لیوان)
نصف پاکت خمیر مایه تر(20 گرم معادل 7 گرم خمیر مایه خشک فوری)
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق قهوه خوری شکر
برای شربت:
500 گرم شکر(2 لیوان)
400 میلی آب(2 لیوان)
چند قطره آب لیمو
1 عدد زرده تخم مرغ برای بستن کناره ها
گردو و یا فندق خرد شده
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
ابتدا شربت را آماده میکنیم در قابلمه ای آب و شکر و آب لیمو رو میجوشانیم بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد 15_10 دقیقه با حرارت کم میجوشانیم و سپس اجاق را خاموش کرده کنار میذاریم خنک شود.
بجز آرد تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته هم میزنیم وقتی خمیر مایه حل شد آرد را در حالی که الک میکنیم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مثل پنکیک مایه یکدستی شود(اگر لازم باشد از صافی رد میکنیم) در ماهیتابه به اندازه دایره هایی به قطر 8_6 سانتی متر میریزیم و پنکیکی که یک طرفش کمی سرخ شود آماده میکنیم. 1 قاشق گردوی خرد شده داخل قسمتی که نپخته میریزیم و کناره ها را با فشار دادن به هم میچسبانیم .کناره ها را در زرده تخم مرغ میزنیم (تا موقع سرخ شدن باز نشوند) و در روغن داغ پشت و رو سرخ میکنیم.
کادایف های پخته شده را در شربت خنک شده میذاریم و 5 دقیقه در شربت نگه میداریم . و سپس در ظرف سرو میذاریم.
نکته:
❣بهتر است روزی که درست میکنین سرو کنین.
❣موقع سرخ کرد وسیله ای که داخل شربت کردین داخل روغن نزنین چون باعث میشود روغن به جلز ولز بیافتد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه