آموزش طرز تهیه کوفته گل کلم پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نصف گل کلم متوسط
1 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز
نصف بسته جعفری(حدود 15 ساقه)
نزدیک 1 لیوان آرد سوخاری
فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، نمک
پنیر کاشار برای وسط کوفته(پنیر پیتزا)
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
گل کلم را تمیز کنید و بشویید و آب پز کنید. سپس خوب آبکش کنید و داخل ظرفی بریزید و با چنگال خوب له کنید. پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید و به گل کلم اضافه کنید. جعفری ، تخم مرغ ، آرد سوخاری ، ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا قابل شکل دادن شود. اگر نیاز داشت باز کمی آرد سوخاری بریزید. از مواد آماده شده تیکه هایی کوچکتر از لیمو بردارید و با دست کمی پهن کنید و پنیر کاشار را وسط مواد بذارید و کوفته را ببندید.بقیه مواد را هم به همین شکل آماده کنید.کوفته ها را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ پشت و رو سرخ کنید و گرم گرم سرو کنید. با ماست ، کچاپ ، جعفری و یا هر سسی که دوست دارید سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه