آموزش طرز تهیه تاتلی انار لیوانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
بیسکوییت لیدی فینگر
شیر برای خیس کردن بیسکوییت
انار دانه شده
مواد لازم برای کرم:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری پر نشاسته
2 پاکت وانیل شکری(10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
برای سس انار:
1 کاسه انار
حدود 2 لیوان آب( تا جایی که روی انار بیاد)
2 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری نشاسته
طرز تهیه
بیسکوییت لیدی فینگر را از وسط نصف کنید و در شیر بزنید و داخل لیوان ها بذارید، دانه های انار را لابلای بیسکوییت ها بریزید. برای کرم شیر، شکر و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید. نزدیک به زمان برداشتن از روی اجاق وقتی که غلیظ شد وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید و چند دقیقه دیگر بپزید سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. وقتی خنک شد خامه را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید. و یک سوم لیوان را با کرم پر کنید .
برای سس انار یک کاسه انار پوره شده که از صافی رد کردید را داخل قابلمه کوچکی بریزید و آب را به مقداری که روی انار بیار بریزید(مقدار انار دقیق گفته نشده هر مقدار پوره داخل قابلمه ریختید آب روی پوره بیاد خیلی زیاد نشود، شما با 1.5_1 لیوان انار آماده کنید و آب را همانطور که گفته شده بریزید). شکر و نشاسته را اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید بپزید وقتی غلیط شد از روی اجاق بردارید و داخل لیوان ها بریزید. سپس داخل یخچال بذارید خنک شود و سرد سرد سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه