آموزش طرز تهیه کاسه ترد سالاد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری کره
نصف استکان روغن مایع(استکان کمر باریک 40 گرم)
1 قاشق غذاخوری سر پر ماست
1عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری آویشن
1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز شیرین
1 قاشق مربا خوری سیاه دانه
2 لیوان آرد (اگر مقدار آرد کم شد اضافه کنید)
نکته:بکینگ پودر نداره
طرز تهیه
تمام مواد را باهم مخلوط کنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید و خمیری که به دست نمیچسبد به دست آورید داخل دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید نسبت به اندازه کاسه هایی که داخل فر میذارین گرد برش بزنید کاسه ها را بصورت سر و ته داخل سینی بچینید و خمیر های برش زده را در پشت کاسه ها بذارید تا شکل کاسه را بگیرد.در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه کمی طلایی شود بپزید. بعد از اینکه کاملا خنک شد کاسه ها را بیرون آورید و داخل کاسه ها سالاد مورد دلخواهتان را بریزید.
برای سالاد بادمجان را مربع خرد کنید و تو آب نمک نگه دارید سپس با روغن سرخ کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید روغن اضافی گرفته شود، مرغ را مربع ریز خرد کنید و تا وقتی که آبش گرفته شود و بپزد تفت بدید سپس اجاق را خاموش کنید کمی شوید خرد شده و ذرت و ماست سیردار اضافه کنید و هم بزنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه