آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت قرمز

طرز تهیه مانتی کوزالاک

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مانتی کوزالاک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد یوفکا
300 گرم گوشت چرخ گرده
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
جعفری
روغن مایع

طرز تهیه

هر کدام از یوفکا ها را ابتدا به 4 قسمت برش بزنید. سپس هر تکه را به 4 قسمت دیگر برش بزنید . یعنی یک یوفکا 16 تکه میشود.(یوفکاهای ایرانی کوچکتر است) یوفکا ها را مثل فیلم با کمک نی رول کنید سر یوفکا را در آب بزنید تا بچسبد و در روغن فراوان سرخ کنید. پیاز را ریز خرد کنید و تا وقتی که طلایی شود در روغن تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید. گوجه فرنگی رنده شده و فلفل خرد شده ، نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز را بربزید و بپزید. در ظرف دیگری ماست سیردار آماده کنید(سیر له شده را در ماست بریزید و هم بزنید) یوفکاهای سرخ شده را داخل ظرف سرو بچینید و در وسط یوفکاها ماست سیر دار بریزید و سس گوشتی را روی ماست بریزید. روی مواد جعفری بپاشید. نوش جان
طرز تهیه مانتی کوزالاک

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی