آموزش طرز تهیه چوربا ازوگلین . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
حدود 1 لیوان عدس قرمز(دال عدس)
1/2 استکان برنج
1/2 استکان بلغور
3_2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1.5 الی 2 لیتر آب
1 عدد پیاز متوسط
2 حبه سیر
نمک
برای مزه دار کردن:
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
1 قاشق مربا خوری فلفل قرمز پرک شده
1 قاشق مربا خوری نعناع
2 قاشق غذاخوری کره
1 لیوان آب
طرز تهیه
روغن مایع را داخل قابلمه بریزید و پیاز و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود تفت بدید. عدس ، برنج و بلغور شسته شده و آبکش شده و نمک را اضافه کنید و کمی تفت بدید و 1.5 لیتر آب بریزید و تا زمانی که مواد بپزد حدود 15_10 دقیقه بجوشانید.
کره را داخل قابلمه دیگری آب کنید و آرد را بریزید و تفت بدید سپس رب را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید . فلفل قرمز پرک شده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید. 1 لیوان آب اضافه کنید و کمی هم بزنید و سپس داخل چوربا که در حال جوشیدن است بریزید و کمی بجوشانید و سپس اجاق را خاموش کنید. برای سرو حاضر است. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه