آموزش طرز تهیه کیک کاکائویی با سس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (170 گرم)
1 لیوان شیر (250 گرم)
2 لیوان آرد (250 گرم)
125 گرم مارگارین (ذوب شده ، کره هم میشه)
5 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس شکلاتی :
2 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری شکر
90 گرم شکلات تلخ
1 قاشق غذاخوری سر صاف آرد
2 قاشق مربا خوری پودر کاکائو
1 قاشق مربا خوری کره
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را داخل یک کاسه بریزید با همزن برقی هم بزنید شیر، مارگارین آب شده و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید پودر کاکائو ، آرد ، بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید مایه کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر 175 درجه از قبل گرم شده 35 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک ولرم شد از قالب بیرون اورید و به دلخواه سس شکلاتی که حاضر کردید را روی کیک بریزید و با موادی که در خانه دارید مثل گردو ، پسته ، پودر نارگیل تزئین کنید.
برای سس شکلاتی شیر ، شکر ، آرد ، پودر کاکائو را داخل کاسه گودی بریزید و خوب هم بزنید شکلات خرد شده و کره را اضافه کنید و روی اجاق با شعله کم تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید خنک شود. این سس را به دلخواه برای تزئین کیک و تاتلی استفاده کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه