آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه جزریه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه جزریه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

6 عدد هویج بزرگ
1 استکان آب (استکان کمر باریک ترک)
از نصف لیوان کمی بیشتر شکر
1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چای خوری زردچوبه
1 قاشق چای خوری فلفل بهار (در ادویه فروشی ها هست)
1 قاشق چای خوری دارچین
نوک قاشق چای خوری پودر میخک
حدود 1 استکان گردو ، فندق هر کدام که در خانه دارید
پودر نارگیل
1 قاشق مربا خوری (کمی سرپر ) نشاسته

طرز تهیه

پوست هویج را کنده و بشویید و به شکل دایره خرد کنید و داخل ماهیتابه تفلون بریزید و 1 استکان آب اضافه کنید و خوب بپزید. هویج های پخته شده را در غذاساز پوره کنید و مجدد داخل ماهیتابه بریزید و شکر ، عسل و ادویه ها را اضافه کنید و کمی بپزید. نشاسته را در آب خیلی کم حل کنید و به مخلوط هویج اضافه کنید و برای اینکه نسوزد مدام هم بزنید. وقتی قوام غلیظی گرفت یعنی آماده است. گردوی خرد شده را اضافه کنید و مجدد هم بزنید کف قالب یا ظرف پیرکس پودر نارگیل فراوان بپاشید و هویج پخته شده را روی پودر نارگیل بریزید و با کمک لیسک به صورت نازک پهن کنید. ممکن است اینکار کمی براتون سخت باشه. مجدد روی هویج پودر نارگیل بپاشید و داخل یخچال بذارید خنک شود. من با بیسکوییت و کرم شانتی تزیین کردم(پودر کرم شانتی همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود تا فرم بگیرد ، میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) میتوانید ساده و یا به این شکل سرو کنید. با هر دو شکل خوشمزه میشود. نوش جان
طرز تهیه جزریه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی