آموزش طرز تهیه پوآچا نشاسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری پر نمک
1 عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای روی پوآچا)
1 لیوان نشاسته گندم
حدود 4 الی 4.5 لیوان آرد
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (1 قاشق غذاخوری) و یا نصف پاکت خمیر مایه خیس
طرز تهیه
شکر و خمیر مایه را داخل شیر ولرم بریزید (خمیر مایه خشک فوری به شرطی که از سالم بودنش مطمئن باشین نیاز به استراحت ندارد اگر خمیر مایه معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه استراحت بدید خمیر مایه کف کند)سپس بقیه مواد را بریزید و هم بزنید آرد را در آخر کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش 2 برابر شود استراحت بدید حداقل 1 ساعت استراحت بدید. سپس مثل فیلم شکل بدید میتوانید داخل خمیر پنیر پیتزا بذارید و یا خالی بذارید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید و روی پوآچا ها را بپوشانید و حدود 20 دقیقه داخل سینی استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ را آرام و بدون اینکه فشار بدید روی خمیر بزنید و با چنگال شکل بدید. داخل فر 180 درجه تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه