آموزش طرز تهیه چیزکیک با سس تمشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای پایه چیز کیک:
1 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم
نصف لیوان فندق
3 قاشق غذاخوری کره
برای کرم:
400 گرم پنیر لبنه ساده (میتوانید پنیر ماسکارپونه استفاده کنید)
از 1 لیوان 1 قاشق غذاخوری کمتر شکر
1 پاکت خامه مایع (200 میلی ، و یا خامه صبحانه)
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته(ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
1. بیسکوییت و فندق را آسیاب کنید. کره را آب کنید و با بیسکوییت خوب مخلوط کنید. کاغذهای کاپ کیک را داخل قالب بذارید. از مخلوط بیسکوییت به اندازه های یکسان برای کاغذهای کاپ کیک قسمت کنید و با قاشق مرباخوری صاف و فشرده کنید.
2. آب اضافی لبنه را از آبکش رد کنید. داخل ظرفی بریزید. شکر را اضافه کرده هم بزنید. خامه را اضافه کرده هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده به هم زدن ادامه دهید. آرد، نشاسته و وانیل شکری را اضافه کرده هم بزنید. مخلوط را برای کاغذها قسمت کنید. فر را روی 180 درجه تنظیم کنید. قسمت پایین فر سینی پر از آب بگذارید تا چیزکیک هایتان ترک نخورد. حدود نیم ساعت برای پختشان کافیست چیزکیک ها باید سفید بمانند. کمی نرم به نظر میرسند اما در یخچال بمانند به قوام می رسند.
وقتی به دمای اتاق رسیدند حداقل 3 ساعت داخل یخچال نگه دارید.
سس تمشک:
1 لیوان تمشک را داخل غذاساز بریزید 3 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. بدنبال آن داخل ماهیتابه بریزید، 1 قاشق غذاخوری نشاسته را داخل نصف لیوان آب ریخته هم بزنید و به ماهیتابه اضافه کنید تا زمانیکه غلیظ شود هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه سرد شد روی چیزکیک ها بریزید. ❣نکته: قبل از اینکه چیز کیک ها را داخل فر بذارید چند بار روی میز بزنید که حباب های هوا خارج شود. و فر را 10_5 دقیقه قبل گرم کنید.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه