آموزش طرز تهیه کیک خیس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 قاشق غذاخوری آب گرم
1 استکان آرد (استکان کمر باریک ترک 50 گرم)
1 استکان پودر کاکائو (40 گرم)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
مواد لازم برای کرم:
2.5 لیوان شیر
1 استکان آرد (50 گرم)
1 استکان شکر (70 گرم)
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده)
1 لیوان شیر برای روی کیک
برای سس شکلاتی:
1 پاکت خامه مایع (200 میلی و یا خامه صبحانه)
150 گرم شکلات
طرز تهیه
برای کیک تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. آب گرم، آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. داخل قالب کمر بندی سایز 23 سانتی متری بریزید در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. در زمانی که کیک میپزد کرم را آماده کنید. برای کرم شیر ، آرد ، شکر ، نشاسته و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتد و پودر کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. روی کیک پخته شده و سرد شده 1 لیوان شیر بریزید(اگر خیلی خیس دوست ندارید می توانید مقدار شیر کمتری بریزید) کرم را روی شیر بریزید و صاف کنید. برای سس شکلاتی خامه را گرم کنید(نجوشد) و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید و روی کرم بریزید. 3_2 ساعت در یخچال بذارید و قبل از سرو از داخل قالب کمربندی بیرون آورید و روی کیک را به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید و سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه