آموزش طرز تهیه چیز کیک اوریو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 پاکت بیسکوییت اوریو
600 گرم پنیر لبنه(یا ماسکارپونه)
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی لیتر)
3 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
آب 600 گرم پنیر لبنه را آبکش کنید با 1 لیوان شکر با کمک همزن دستی خوب هم بزنید سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید سپس 1قاشق غذا خوری نشاسته و 2 قاشق غذا خوری آرد را اضافه کنید و تا زمانی که صاف و یکدست شود هم بزنید سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید در آخر 6-7عدد بیسکوییت اریو را با دست در اندازه کوچک خرد کنید و اضافه کنید و هم بزنید. کف فر ظرفی که کمی آب داخلش ریختید بذارید. قالب کاپ کیک سیلیکونی را داخل سینی فر بذارید و کف هر قالب یک عدد بیسکوییت اوریو کامل بذارید و از مواد آماده شده روی بیسکوییت ها بریزید و داخل فر 160 درجه 25-30دقیقه بپزید بدون اینکه در فر را باز کنید نیم ساعت داخل فر استراحت بدید سپس کمی در فر را باز بذارید و نیم ساعت دیگر به این شکل نگه دارید بعد از اینکه به دمای اتاق رسید سس را اضافه کنید اگر یک شب داخل یخچال نگه دارید به نتیجه بهتری خواهید رسید میتوانید با شکر و نشاسته سس میوه ای درست کنید و رویش بریزید و یا با کرم شانتی(یا خامه قنادی) تزئین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه