آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پوآچا پنبه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا پنبه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان روغن مایع
1 عدد تخم مرغ (زرده تخم مرغ برای روی پوآچا سفیده برای خمیر)
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری)
نزدیک 5 الی 5.5 لیوان آرد

طرز تهیه

خمیر مایه و شکر را داخل شیر ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید تا خمیری که نرم است و کمی به دست میچسبد آماده کنید. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت بدید( حدود 1 ساعت) سپس خمیر را کمی ورز بدید و چانه هایی اندازه نارنگی کوچک جدا کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی پوآچا ها را بپوشانید و حداقل 20 دقیقه استراحت بدید. سپس زرده تخم مرغ را با فرچه به آرامی روی پوآچا بزنید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی پوآچا سرخ شود بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر روی پوآچا ها را با دستمال بپوشانید و چند دقیقه صبر کنید با اینکار نرم تر میشود. من ساده درست کردم میتوانید داخل پوآچا پنیر بذاری
طرز تهیه پوآچا پنبه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی