آموزش طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد بادمجان متوسط کبابی شده(روی گاز یا داخل فر کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کنید)
2 عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده
1 مشت جعفری خرد شده
1 لیوان پنیر پیتزا رنده شده
1 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد تخم مرغ
1 استکان آرد سوخاری
فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک ، نمک
نزدیک 2 استکان آرد
برای سرخ کردن:
روغن مایع
1 لیوان آرد سوخاری
.
طرز تهیه
بادمجان کبابی نگینی خرد شده ، سیب زمینی رنده شده ، پنیر پیتزا ، جعفری ، پیاز و سیر رنده شده، ادویه ها ، تخم مرغ و آرد سوخاری را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید تا مواد کمی به دست بچسبد ولی قابل شکل دادن باشد. داخل کاسه دیگری کمی آب بریزید و دستتان را خیس کنید و از مواد کوفته بردارید و شکل بدید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن کم پشت و رو سرخ کنید. سپس روی دستمال کاغذی حوله ای بذارید و روغن اضافی کوفته ها را بگیرید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه