آموزش طرز تهیه تارت روانی کرمدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان ایرمیک (آرد سمولینا)
1 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
مواد لازم برای شربت:
2.5 لیوان آب
2 لیوان شکر
آب و شکر را بجوشانید
4_3 قطره آبلیمو بریزید
18_15 دقیقه با حرارت کم بجوشانید و کنار بذارید ولرم شود.
مواد لازم برای کرم:
2 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
همه را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا غلیظ شود و قوام بگیرد.
50 گرم شکلات سفید و
125 گرم پنیر ماسکارپونه (اضافه هم نکنید میشه) را به مواد پخته شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه خوب هم بزنید تا کف کند سپس به ترتیب شیر ، روغن مایع ، ایرمیک ، وانیل و آرد الک شده را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید. داخل قالب تارت چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده 23_22 دقیقه(با کنترل) بپزید. روی روانی سرد شده شربت ولرم بریزید(اگه خیلی خیس دوست ندارید مقدار شربت کمتری بریزید) و بعد از اینکه شربت را جذب کرد از قالب داخل ظرف سرو برگردانید و کرم را روی روانی بریزید و صاف کنید و کنار بذارید سرد شود. به دلخواه تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه