آموزش طرز تهیه قرابیه فندقی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان 200 میلی حدود 110 گرم)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک 110 میلی معادل حدود 88 گرم)
1 لیوان نشاسته ذرت
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
5 لیوان آرد (لیوان 200 میلی ، حدود 110 گرم)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
شکلات (آب شده به روش بنماری)
طرز تهیه
بجز بکینگ پودر بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و مجدد ورز بدید. از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل خمیر شکلات فندقی بذارید و خمیر را ببندید و گرد کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 160 درجه به اندازه ای که رنگ قرابیه سفید بماند با کنترل بپرید (زمان پخت قرابیه حدود 10 الی 20 دقیقه است) بعد از پخت وقتی قرابیه ها خنک شد تا نصف قرابیه ها را در شکلات آب شده بزنید و روی شکلات فندق بپاشید. ❣نکته: من تیکه های 40 گرمی برداشتم و 32 عدد قرابیه شد.
به دلخواه میتوانید کوچکتر بردارید تا تعداد قرابیه ها بیشتر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه