آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شکر پاره فندقی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شکر پاره فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 پاکت کره 250 گرمی نرم شده
2 عدد تخم مرغ (1 عدد زرده تخم مرغ برای روی شکر پاره کنار گذاشته میشود)
1 لیوان ایرمیک (سمولینا)
1 لیوان پودر قند
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3.5 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتر، هر لیوان حدود 110 گرم)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
1 لیوان فندق بو داده و خرد شده

برای شربت:
4 لیوان آب
3.5 لیوان شکر
3_4 قطره آب لیمو
ابتدا شربت را آماده کنید. شکر، آب و آب لیمو را داخل قابلمه بریزید بعد از اینکه جوشید روی حرارت ملایم 15_16 دقیقه بپزید و سپس کنار بذارید ولرم شود.

طرز تهیه

بجز بکینگ پودر و فندق، تمام مواد را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و تا زمانیکه خمیر نرم باشد و به دست نچسبد ، ورز بدید.
بکینگ پودر الک شده و فندق خرد شده را اضافه کرده دوباره ورز بدید.
خمیر را 10_15 دقیقه استراحت بدید.
سپس تکه هایی به بزرگی گردو بردارید گرد کرده شکل بدید.
روی کاغذ روغنی پهن شده در سینی، با فاصله قرار بدید.
زرده تخم مرغی را که جدا کرده بودید را روی شکر پاره ها بمالید.
داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 30_32 دقیقه با کنترل بپزید.
وقتی گرمای اولیه شکر پاره ها رفت و ولرم شد شربت ولرم را روی آن بریزید.
امیدوارم بپسندید
طرز تهیه شکر پاره فندقی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی