آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک قرابیه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک قرابیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان روغن مایع
500 گرم آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
رنده پوست 2 عدد لیمو
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
برای روی کیک:
عسل و یا مربا
پودر نارگیل

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و شکر را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. وانیل و یک پنس نمک اضافه کنید و مجدد هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید و کمی هم بزنید. نشاسته و بکینگ پودر را اضافه کنید حدود 1 لیوان آرد بریزید و هم بزنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی پودر کاکائو و کمی آرد اضافه کنید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید به خمیر سفید مجدد آرد اضافه کنید و خمیری با نرمی متوسط آماده کنید. از هر دو خمیر نوارهای باریک و بلندی به ضخامت مداد داخل سینی فر یک خمیر ساده و یک خمیر کاکائویی کنار هم بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی سرخ شود بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر بلافاصله روی کیک عسل و یا مربا بمالید و پودر نارگیل بپاشید و کنار بذارید خنک شود. سپس به شکل مربع برش بزنید. نوش جان
طرز تهیه کیک قرابیه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی