آموزش طرز تهیه کیک تمشک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی ، میتوانید کمتر بریزید)
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع ( حدود 67 گرم)
1 فنجان قهوه خوری آب ( حدود 75 گرم)
1.5 لیوان آرد
2 قاشق غذاخوری پودر بادام (فندق خرد شده هم میشه)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
تمشک قرمز
طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه هم بزنید. روغن مایع و آب را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. آرد الک شده ، بادام پودر شده ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با لیسک آرام و بدون اینکه پف مواد گرفته شود در حد مخلوط شدن مواد از داخل به بیرون هم بزنید. داخل قالب 20×20 کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک را بریزید. روی کیک چیپس شکلات و تمشک فراوان بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که بوی کیک بیرون بیاد بپزید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید و از فر بیرون آورید. بعد از اینکه کمی خنک شد بصورت ولرم سرو کنی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه