آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تورتای سیب

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تورتای سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه خمیر:
250 گرم کره و یا مارگارین(در دمای اتاق)
1.5 لیوان شکر (‌حدود 260 گرم)
2 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4.5 لیوان آرد (هر لیوان حدود 115 گرم)

برای مواد سیبی:
5 عدد سیب متوسط
نصف لیوان شکر (87 گرم)
1 قاشق مرباخوری دارچین
1 لیوان مغز گردوی درشت خرد شده

برای روی آن:
پودر قند

اندازه قالب مورد استفاده (32 سانتی متر)
اندازه لیوان مورد استفاده (170 میلی لیتر)

طرز تهیه

ابتدا پوست سیب ها را کنده رنده کنید داخل ماهیتابه بریزید. روی آن شکر و دارچین اضافه کرده تا وقتی آب سیب گرفته شود بپزید و کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر، روغن در دمای اتاق، تخم مرغ ها، وانیل و شکر را داخل ظرفی بریزید.
آرد و بکینگ پودر را نیز اضافه کرده خمیر را تا زمانیکه یکدست شود ورز دهید.
خمیر ورز داده شده را به دو قسمت جدا کنید.
نصف خمیر را داخل پلاستیک گذاشته 15_20 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
سپس (من قالب کمربندی 32 سانتی متری استفاده کردم) خمیر مانده را داخل یک ظرف بزرگ، به کمک دست بصورت یکنواخت پهن کنید. کناره هایش را حدود 2 سانتیمتر بلند کنید.
مواد سیبی سرد شده را روی خمیر پهن کنید. روی مواد سیبی به مقدار زیادی گردوی خرد شده بریزید.
خمیری را که از فریزر خارج شده، بصورت تکه های کوچک روی مواد سیبی پهن کنید بصورتیکه روی آن را کاملا بپوشاند.(خمیر را بصورت ریز با دست تکه تکه کرده روی آن پهن کنید)
تورتا را داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه سرخ شود بپزید. (من در فر خودم زمان را 35 دقیقه گرفتم) (هرچقدر خوب بپزد همانقدر ترد میشود)میتوانید چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید تا روی تورتا هم سرخ شود دقت کنید نسوزد.
کمی سرد کنید و سرو کنید
طرز تهیه تورتای سیب

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی