آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه سیمیت پاستانه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه سیمیت پاستانه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 80 گرم)
2 قاشق غذاخوری ماست
2 قاشق مربا خوری شکر
2 قاشق مربا خوری سرکه (سیب یا انگور)
1 قاشق مربا خوری نمک (سر صاف)
1 قاشق مربا خوری محلب (نباشه هم میشه)
محلب یا آلبالوی تلخ درختی با اصالت ایرانی است که میوه‌هایی مانند آلبالو داشته وهسته ی میوه را آسیاب کرده در خمیرهایی مثل نان وشیرینی وگاهی حلوا کاربردی است وباعث بوی خوش وترد شدن خمیر میشود
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی نزدیک 3.5 الی 4 لیوان آرد استفاده کردم)

برای روی سیمیت:
1 عدد تخم مرغ
سیاه دانه
کنجد

طرز تهیه

کره نرم شده در دمای اتاق را با بقیه مواد خمیر ، داخل ظرفی بریزید و ورز بدید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر مثل نرمی گوش شود. از خمیر تیکه هایی بردارید و به شکل رشته های باریک شکل بدید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید و شکل حلقه بدید. نصف حلقه های شکل داده را در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در مخلوط سیاه دانه و کنجد بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. و نصف دیگر را در زرده تخم مرغ بزنید و با چنگال خط بندازید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه بپزید. (مدت پخت در فرهای مختلف متفاوت است) وقتی که کاملا سرد شد از داخل سینی فر بردارید و داخل بشقاب بذارید. نوش جان
این سیمست داخل دهان آب میشود اگر دوست دارید میتوانید سیمیت ها را در کنجد بوداده بغلتانید
طرز تهیه سیمیت پاستانه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی