آشپزي و شيريني پزي صبحانه

طرز تهیه پوآچا پنیری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پوآچا پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
1 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب معدنی گازدار(سودا )
1 قاشق غذاخوری شکر
1 لیوان ماست
1 قاشق غذاخوری نمک (میتونید کمتر بریزید به نظر بیشتر میاد)
1 لیوان مخلوط روغن مایع و کره (میتونید نصف نصف بریزید)
2 عدد سفیده تخم مرغ
آرد به مقدار لازم
مواد داخل:
پنیر سفید (هر نوع پنیر صبحانه)
جعفری
پنیر و جعفری را با هم مخلوط کنید.

برای روی پوآچا:
گوجه فرنگی و فلفل سبز
2 عدد زرده تخم مرغ

طرز تهیه

شیر ولرم ، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود و کف کند. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را کم کم بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را به 14 تکه مساوی تقسیم کنید و با دست به شکل گرد باز کنید از مخلوط پنیر و جعفری داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید و شکل بیضی بدید. خمیر را برگردانید و از طرفی که بسته شده داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. روی خمیر زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید. با کمک چاقو در وسط خمیر خط بندازید و گوجه فرنگی و فلفل را در قسمت برش خورده بذارید. در فر 190 درجه تا وقتی که بپزد و سرخ شود بپزید. نوش جان
طرز تهیه پوآچا پنیری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی