آموزش طرز تهیه کرپ با کرم و توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1.5 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پودر قند
1 پنس نمک
6 قاشق غذاخوری پر آرد
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل (و یا کمی پودر وانیل)
مواد لازم برای کرم:
200میلی خامه صبحانه (1قوطی)
1 قاشق غذاخوری پودر قند
توت فرنگی و یا هر میوه ای که دوست دارید
طرز تهیه
ابتدا خامه و پودر قند را داخل ظرفی خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد و سپس در یخچال بذارید.
شیر و تخم مرغ و وانیل را داخل ظرف گودی خوب هم بزنید. سپس پودر قند و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آرد را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. ماهیتابه را گرم کنید نصف قاشق مربا خوری کره بریزید تا آب شود سپس 1 ملاقه کوچک از مواد بردارید و در قسمت وسط ماهیتابه بریزید و سریع با تکان دادن ماهیتابه داخل ماهیتابه پخش کنید . وقتی کمی سرخ شد برگردانید طرف دیگر را هم بپزید نیاز نیست زیاد سرخ شود. تا تمام شدن مایه کرپ اینکار را انجام دهید. وقتی کرپ سرد شد وسط کرپ کرم و میوه بذارید. میتوانید روی کرپ را با پودر قند و یا سس شکلاتی تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه