آموزش طرز تهیه کشکول بادام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم)
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری بادام پوست کنده شده و پودر شده
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 عدد زرده تخم مرغ
بادام و پودر پسته برای تزیین به دلخواه
طرز تهیه
نشاسته ، شکر ، زرده تخم مرغ و شیر سرد را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. بادام ها را داخل آب ولرم خیس کنید و پوست بادام ها را جدا کرده پودر کنید و 3 قاشق پودر بادام و پودر نارگیل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و تا وقتی که حباب بزند و قوام بگیرد مدام هم بزنید و بپزید سپس داخل ظرف سرو بریزید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید و سرو کنید.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه