آموزش طرز تهیه محلبی ژله ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
7 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نشاسته گندم و یا نشاسته ذرت
4 قاشق غذاخوری پنیر لبنه (پنیر ماسکارپونه هم میشه)
1 عدد زرده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت ژله لیمویی(با هر نوع ژله ای میشه)
1 لیوان آب داغ
1لیوان آب سرد
میوه
طرز تهیه
برای محلبی شیر، آرد، شکر، وانیل، زرده تخم مرغ و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق تا وقتی که به قوام محلبی برسد مدام هم زده بپزید. وقتی محلبی سرد شد پنیر لبنه را اضافه کنید و سریع هم بزنید.اگر پنیر لبنه ندارید لزومی به اضافه کردن نیست.
پودر ژله را داخل ظرف شیشه ای گودی بریزید.ابتدا 1 لیوان آب داغ را اضافه کنید و سریع هم بزنید. سپس 1 لیوان آب سرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا غلیظ تر شود.میوه ها را شسته در اندازه کوچک خرد کنید.وقتی محلبی سرد شد ابتدا محلبی را داخل ظرف سرو بریزید سپس میوه و ژله را بریزید.و دوباره محلبی بریزید و تزیین کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه