آموزش طرز تهیه قرابیه الماس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم مارگارین (کره هم میشه)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت)
کمی وانیل(یک چهارم قاشق چای خوری)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به مقدار لازم (حدود 3 لیوان)
شکر برای روی قرابیه
شکلات مالیدنی برای روی قرابیه (مثل سارله و یا هر نوع شکلات صبحانه دیگر)
طرز تهیه
مارگارین ، روغن ، تخم مرغ و پودر قند را با دست له کنید نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را آرام آرام اضافه کنید و ورز بدید. وانیل و بکینگ پودر را با هم اضافه کنید آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود. از خمیر تیکه های کوچکی بردارید گرد کنید و در شکر بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. سر خمیر را با انگشت و یا سر وردنه کوچک فشار بدید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید (مدت زمان پخت حدود 10 الی 20 دقیقه است که به حرارت فر شما بستگی دارد ، دقت کنید خیلی خشک نشود چون قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود) بعد از سرد شدن قرابیه ها در قسمت گودی شکلات صبحانه بزارید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه