آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس با طعم براونی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس با طعم براونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1.5 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 لیوان آرد
برای روی کیک:
1 لیوان مخلوط کاکائویی (این مخلوط را از مایه کیک برمیدارید)
نصف لیوان شیر
برای تزیین:
انگور فرنگی

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. سپس شیر ، روغن مایع و پودر کاکائو را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. از این مخلوط 1 لیوان بردارید. بکینگ پودر ، وانیل و آرد را به مخلوط باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه با کنترل بپزید. (بعد از حدود 20 دقیقه پخت کیک را با خلال دندان تست کنید)
در زمانی که کیک می‌پزد نصف لیوان شیر را به مخلوط کاکائویی که جدا کرده بودید اضافه کنید و روی اجاق کمی بجوشانید سپس کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید و از حرارت اولیه افتاد حدود 10 دقیقه بعد شربت کاکائویی سرد شده را آرام آرام روی کیک بریزید. چند ساعت استراحت بدید سپس میتوانید سرو کنید. نوش جان
.
طرز تهیه کیک خیس با طعم براونی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی