آموزش طرز تهیه عاشوره یا آشوره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2لیوان گندم
1استکان نخود،لوبیا سفید،کشمش زرد،انگور فرنگی
2قاشق غذاخوری برنج
15عدد زردآلوی خشک
10عدد انجیر خشک
نوک قاشق چای خوری نمک
1 لیوان بادام خام
رنده پوست1عدد پرتقال
3لیوان شکر(میتوانید کم یا زیاد کنید)
1عدد سیب سبز
4_3قاشق غذاخوری شیره انگور به دلخواه
2 عدد چوب دارچین
15_10عدد میخک را به یک عدد سیب بزنید و داخل آشوره بذارید و در آخر بیرون آورید.
برای تزیین:
پودر نارگیل،انار،فندق،دارچین،گردو،پسته
طرز تهیه
برای درست کردن عاشوره از یک روز قبل شروع کنید. گندم را 4_3ساعت با آب سرد خیس کنید.سپس آبکش کنید و چند بار بشویید و داخل قابلمه بزرگی بریزید و حدود 2 لیتر آب جوش بریزید و1ساعت بجوشانید.در قابلمه را بذارید و تا روز بعد نگه دارید با این کار گندم خوب نرم میشود و روز بعد نیاز نیست ساعتها بپزد. نخود و لوبیا سفید را از شب قبل با آب سرد خیس کنید و روز بعد آبکش کنید و در قابلمه دیگر ریخته آب بریزید و بپزید. و یا میتوانید از کنسرو لوبیا و نخود استفاده کنید.انگور فرنگی را قبل از اینکه پخت آشوره را شروع کنید 3بار در آب ریخته و آب سیاه را دور بریزید. و هر بار آب گرم بریزید. کشمش زرد،زردآلو خشک و انجیر را 10 دقیقه داخل آب جوش نگه دارید و خرد کنید. چوب ته کشمش را اگر دارد جدا کنید. پوست پرتقال را رنده کنید.دقت کنید قسمت سفید رنده نشود تلخ میشود. اگر دوست دارید میتوانید1لیوان آب پرتقال هم بریزید، خوب میشود. بادام خام را نیم ساعت در آب جوش نگه دارید و پوستش را جدا کنید.
داخل قابلمه ای که گندم هست آب جوش بریزید وقتی جوشید سیبی که میخک زده اید و چوب دارچین و برنج را داخل قابلمه بریزید. 20_15دقیقه بپزید.کنار دستتان آب داغ باشد اگر نیاز داشت بریزید. به هیچ وجه آب سرد نریزید که حبوبات سفت میشوند.سپس رنده پوست پرتقال،لوبیا،نخود،نمک،بادام پوست کنده را بریزید 10دقیقه دیگر گاهی هم زده بپزید. از کنار قابلمه دور نشوید. سپس کشمش،زردآلو خشک،انگور فرنگ را اضافه کنید.شکر را هم بریزید و طعمش را کنترل کنید.انجیر،سیب وشیره انگور را قبل از اینکه از روی اجاق بردارید برید. در ظرف ریخته بعد از خنک شدن تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه