آموزش طرز تهیه پودینگ شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نیم لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم و یا ذرت)
1 قاشق مربا خوری آرد
2 قاشق غذاخوری پودر قند
80 گرم شکلات تلخ و یا شکلات شیری
برای قسمت سفید:
نیم لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری نشاسته
1 قاشق مربا خوری آرد
2 قاشق غذاخوری پودر قند
1 مشت چیپس شکلات سفید
طرز تهیه
مواد را در دو قابلمه جدا همزمان بپزید. یعنی برای قسمت سفید بجز چیپس شکلات بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنیدو همان کار را برای قسمت شکلاتی انجام دهید یعنی بجز شکلات تلخ یا شیری بقیه مواد را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. هر دو را همزمان روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی آرام آرام شروع به جوشیدن کرد شکلات ها را جدا جدا داخل قابلمه ها بریزید و خوب هم بزنید و یک دقیقه دیگر بجوشانید و از روی اجاق بردارید. پودینگ ها را داخل کاسه و یا داخل لیوان بریزید. میتوانید ابتدا یک ملاقه پودینگ سفید بریزید و یا پودینگ شکلاتی بریزید و کمی صبر کنید سپس لایه بعدی را بریزید و کمی بعد باز لایه بعدی را بریزید و در یخچال بذارید و بعد از سرد شدن به دلخواه خودتان تزیین کرده سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه