آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک خیس با محلبی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک خیس با محلبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

4عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک،80 گرم)
1 استکان شیر ولرم(100 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چایخوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1.5لیوان آرد
برای خیس کردن کیک:
1.5 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف استکان شکر(35 گرم)

برای محلبی:
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
1 پاکت وانیل شکری
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم،همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)

برای گاناش:
1 پاکت خامه مایع(200 میلی،یا خامه صبحانه)
200گرم شکلات

طرز تهیه

تخم مرغ در دمای اتاق و شکر را حدود 5دقیقه هم بزنید.روغن مایع و شیر را اضافه کنید و بعد از هم زدن مواد خشک را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و مجدد هم بزنید.داخل ظرف پیرکس مستطیل(یا قالب دیگر)بریزید و صاف کنید.در فر 175درجه از قبل گرم شده بپزید با خلال دندان پخت کیک را تست کنید.بعد از پخت 5دقیقه صبر کنید تا کیک گرمای اولیه خود را از دست بدهد.سپس سس را آماده کنید.شیر ،شکر ،پودر کاکائو و روغن مایع را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید ولرم کنید.برای آب کردن شکر و جذب سس در کیک ولرم کردن کافی است و نیاز به جوشاندن نیست.سس آماده شده را به طور یکنواخت روی تمام قسمتهای کیک بریزید.صبر کنید تا سرد شود و سس را کاملا جذب کند.سپس محلبی را آماده کنید.
برای محلبی شیر ،شکر ،آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق بذارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم زده بپزید.بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد چند دقیقه دیگر هم زده بپزید سپس از روی اجاق بردارید.کره ، پودر کرم شانتی و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و روی کیک بریزید و با لیسک صاف کنید.وقتی محلبی شروع به ولرم شدن کرد سس شکلاتی را آماده کنید.خامه را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بدون اینکه بجوشد گرم کنید و از روی اجاق بردارید. شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید.سس آماده شده را روی محلبی بریزید و با لیسک صاف کنید و در یخچال بذارید سرد شود.بعد از اینکه کاملا سرد شده برش بزنید و با فندق پرک شده و خامه تزیین کرده سرو کنید
طرز تهیه کیک خیس با محلبی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی